Γεννήθηκα το 1987 στην Αθήνα. Αποφοίτησα από το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και έκανα το μεταπτυχιακό μου στην Εφαρμοσμένη Κοινωνική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Kent (University of Kent-School of Psychology).

   Έχω εργαστεί σε ερευνητικά προγράμματα πάνω σε θέματα ισότητας φύλου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Χαμόγελο του Παιδιού στον τομέα δημιουργικής απασχόλησης στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, στο Πρόγραμμα Πρώιμης Αντιμετώπισης παιδιών με ειδική αναπτυξιακή διαταραχή στο ΚΚΨΥ Βύρωνα-Καισαριανής και στην πανελλαδική γραμμή συμβουλευτικής 11525 «Μαζί για το Παιδί». Επίσης, έχω προσφέρει τις υπηρεσίες μου σε κέντρα ειδικών θεραπειών για παιδιά, στον τομέα της παράλληλης στήριξης, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση καθώς και στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βριλησσίων.

  Ολοκλήρωσα τη μετεκπαίδευσή μου στη Συστημική Θεραπεία Οικογένειας και Ζεύγους στο ΕΠΙΨΥ, στη διάρκεια της οποίας ανέλαβα περιστατικά στο Ιατρείο Οικογένειας της Ψυχιατρικής Κλινικής  του Παν/μίου Αθηνών ως συν-θεραπεύτρια. Δουλεύω θεραπευτικά  με μεμονωμένα άτομα (ενήλικες και παιδιά), οικογένειες και ζευγάρια. Συνεργάζομαι με το Τμήμα Παιδιών και Εφήβων του Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ανάπτυξης «Γαληνός», όπου αναλαμβάνω θεραπείες παιδιών και εφήβων καθώς και συμβουλευτική γονέων.

  Ακόμα, προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο Κέντρο Παιδιού και Εφήβου «Διά Λόγου Χαρά» στο Περιστέρι, όπου βλέπω -υποστηρικτικά και θεραπευτικά-  παιδιά, εφήβους και γονείς και αναλαμβάνω  οικογενειακές θεραπείες. Ως απόρροια της αγάπης μου για το παιδικό βιβλίο, ασχολούμαι με αυτό χρόνια, γράφοντας κριτικές και προτείνοντας υλικό σε γονείς και εκπαιδευτικούς  ˙ επίσης το χρησιμοποιώ ως εργαλείο στη δουλειά μου με τα παιδιά, μιας και η θεραπευτική αξία του είναι αποδεδειγμένη. Διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στο Μαρούσι.

Διεύθυνση: Ύδρας 17, Μαρούσι

Τηλ: 210 80 67 947
E-mail: foivilekka@gmail.com
  • White Facebook Icon

© 2017 by Panagiotis Koutsouris.