Γεννήθηκα το 1987 στην Αθήνα. Αποφοίτησα από το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και έκανα το μεταπτυχιακό μου στην Εφαρμοσμένη Κοινωνική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Kent (University of Kent-School of Psychology).

      Έχω εργαστεί σε ερευνητικά προγράμματα πάνω σε θέματα ισότητας φύλου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Χαμόγελο του Παιδιού στον τομέα δημιουργικής απασχόλησης στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, στο Πρόγραμμα Πρώιμης Αντιμετώπισης παιδιών με ειδική αναπτυξιακή διαταραχή στο ΚΚΨΥ Βύρωνα-Καισαριανής,στην πανελλαδική γραμμή συμβουλευτικής 115 25 «Μαζί για το παιδί», ως συνοδός παράλληλης στήριξης, σε κέντρα ειδικών θεραπειών για παιδιά, ως ψυχολόγος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βριλησσίων.

     Είμαι ειδικευόμενη θεραπεύτρια Οικογένειας και Ζεύγους στο ΕΠΙΨΥ και ακολουθώ τη συστημική προσέγγιση. Δουλεύω θεραπευτικά με μεμονωμένα άτομα (ενήλικες & παιδιά), οικογένειες και ζευγάρια. Είμαι υπεύθυνη της πολιτιστικής στήλης για παιδιά «Ήταν ένα μικρό καράβι» στο mothersblog.gr και εκφράζομαι γραπτώς μέσα από το προσωπικό μου blog Something Like Happiness. Έχω την πεποίθηση πως η τέχνη λειτουργεί θεραπευτικά, γι'αυτό και έχω επιλέξει να δουλεύω με τα παιδιά κυρίως μέσα από τα εικαστικά και το παραμύθι.

Διεύθυνση: Ύδρας 17, Μαρούσι

Τηλ: 210 80 67 947
E-mail: foivilekka@gmail.com
  • White Facebook Icon

© 2017 by Panagiotis Koutsouris.